Mikkels liggecykel


Jeg har længe godt kunne tænke mig en liggecykel, men hvad gør man når man ikke lige har 10.000,- til en, - man bygger sin egen.
Det næste var bare lige hvordan bygger man sin egen cykel?
Jeg faldt over en hjemmeside til en der hedder Mogens Skov, der har bygget flere af slagsen. Der faldt jeg over en byggevejledning på en den han kalder ODENSE Classic, som virkede rimelig til at gå til. Der er dog lavet et par ændringer fra hans til min, jeg har valgt at lave min understyret som faktisk er blevet ret godt når jeg selv skal sige det. Nu har jeg heller ikke noget at sammenligene med, for jeg har kun prøvet en liggecykel og det er den jeg selv har bygget.
Målet med at bygge den var at jeg skulle på Det Danske Spejderkorps korpslejer i Sønderjylland i sommeres. for ikke bare og tage toget over som alle andre ville jeg gøre noget specialt. Jeg valgte at cykle de 300 km til kliplev, over Lolland og Falster, samt Sydfyn og Als. Det var en skøn tur der skulle klares på 3 dage. Mere om den tur en anden gang.

Selve byggeriet forgik over en weekend fjorten dag før jeg skulle afsted til sønderjylland, hos min svigermor. Svigermors kæreste Er ferm med et svejseapperart, så det var lige manden jeg havde brug for, samtidig med at han gider at lave sådanne mærklige ting. Jeg har desværre ingen billeder under selve byggeriet, kun af det færdig resultat. Det kan du se billder at her, jeg gider ikke lave nogen kommentar til dem men hvis du har nogle spørsmål kan du bare maile til mig.